Bedankt Janice!

By 9th May 2017News
Bazaar

Vorige maand zaten Jessica Gyasi (model), Janice Deul (fashion activist) en Cécile Narinx (hoofdredacteur Harper’s Bazaar NL) bij talkshow Pauw aan tafel. Ze spraken over het al dan niet ontbreken van gekleurde modellen in de modebladen. 

En tadaaa, vers van de pers, de nieuwste editie van de Nederlandse Harper’s Bazaar. Toeval? Gelukkig niet, het is al een tijdje 2017.

Meer weten over waarom Cecile Narinx overstag ging? Kom op woensdag 31 mei naar het Moxi.Biz Cultural Marketing Event in Amsterdam. Het event wordt gehost door Janice Deul en inspirerende gastsprekers uit o.a. de fashion industrie zullen ingaan op het belang van culturele identiteit in marketing.

Janice_Deul

 

Bronnen: foto Janice Deul (zijspreekt.nl), talkshow Pauw, Harper’s Bazaar Nederland

 

Het integreren van diversiteit in het DNA van een bedrijf is volgens Moxi.Biz een ‘must have’ in plaats van een ‘nice to have’ . Onze missie is het vergroten van het bewustzijn van de business benefits van diversiteit en het helpen van bedrijven om een meer divers publiek te bereiken. Moxi.Biz organiseert regelmatig inspirerende events rondom het thema Diversity & Business.

15,107 total views, 4 views today

You might also like...

Leave a Reply