United: Ondernemers Inspiratie event  | donderdag 1 juni  | Seats2Meet Utrecht CS

Ben je een ondernemer en wil je je business boosten naar The Next Level?

Maak kennis met de basisingrediënten voor een succesvolle business met ons unieke Mix & Match concept en stel zelf je workshops samen! Waarom? Omdat we weten dat elke ondernemer net iets anders nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Omdat we weten dat tijd geld is. Daarom zorgen we met ons speciaal voorgeselecteerde workshopaanbod dat je in één avond niet op 1 maar 2 terreinen kennis op kan doen. Hoe? Lees verder!

Wat kun je verwachten van deze avond:

 • 2 workshoprondes: kies zelf uit welke workshop bij jou past
 • Inspiratie: een keynote door een BN-er over ‘State of mind’;
 • Networking with food & drinks: tijdens de inloop en break zijn er luxe broodjes, sapjes en koffie/thee/water.

Kom op 1 juni naar het Ondernemers Inspiratie Event in Seats2Meet Utrecht! 
Geef je kennis een boost en ontmoet andere enthousiaste ondernemers! Dit allemaal op een centrale locatie in het hart van Nederland…Utrecht!

Ticketprijs: € 29,95
Aanmelden kan tot en met 28 mei.

Sprekers

Stacey Seedorf

is de oprichter van State of Mind Network. Hij coacht in persoonlijke ontwikkeling, succes, inspirerend leiderschap en het waarmaken van dromen, wensen en doelen. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Zijn State of Mind trainingen zijn gebaseerd op NLP, moderne psychologie en neurowetenschappen.

Quincy Mahangi

is mede-oprichter van BQ Branding en een liefhebber van merken en design dat werkt. Met BQ helpt hij bedrijven om hun identiteit te vinden en die te gebruiken om een waardevol merk te ontwikkelen. De quote die bij hen centraal staat: ‘Don’t be different just to be different. Be different to be better, be innovative, find new perspectives and ultimately create value; create meaning’.

Lisa Kong – el Yassini

heeft zich met haar gezonde internetverslaving ontwikkeld tot succesvolle internet marketeer. Google, Sociale media en website optimalisatie zijn voor haar de dagelijkse kost. Zij heeft 1000+ online marketing campagnes gedraaid voor MKB’ers en grote internationale merken en daarmee een divers portfolio opgebouwd. Momenteel is zij één van de Facebook Blueprint Ambassadors in Nederland.

Jaimy Lieuw-A-Len

is eigenaar van Chicks & Balances. Zij vindt het belangrijk dat elke vrouw inzicht heeft in haar eigen portemonnee. Het leven is vaak laveren tussen werk en privé, tussen wens en verplichting, tussen hoofd en hart. Jaimy’s lust en leven is vrouwen begeleiden in deze balanceeract en ze op weg helpen naar financiële onafhankelijkheid en een zorgeloze financiële toekomst, zowel in zaken als privé.

Inspirational Speaker

In de Inspirational Talk ”State of mind” van gastspreker Stacey Seedorf (o.a. bekend van Twenty4Seven), neemt hij ons mee in zijn turbulente levensverhaal met pieken en dalen waarin zijn state of mind een grote rol heeft gespeeld en hem heeft gemaakt tot de persoon en ondernemer die hij nu is geworden. Stacey zal je inspireren en vertellen hoe je met de juiste ”state of mind” persoonlijk succes kan behalen.

Workshops

F.O.C.U.S. door Stacey Seedorf

Het komt zo vaak voor dat we ons iets voornemen te gaan doen en hier ook erg enthousiast over zijn. In de praktijk blijkt vaak dat het een stuk lastiger is om ons te blijven concentreren op dat doel. De jaarlijkse goede voornemens zijn hier goede voorbeelden van. De meesten van ons weten niet dat ons gedrag voor meer dan 95% bepaald wordt door het onbewuste deel van ons brein. Dit betekent dat ook elke gedragsverandering van hieruit gestuurd zal moeten worden. Als je dingen wilt bereiken die je nooit hebt bereikt, zal je ook vaak dingen moeten doen die je nog nooit hebt gedaan. Het behalen van welk doel dan ook is direct afhankelijk van de focus die we hierop hebben en vooral van de manier waarop we onze focus op dat doel richten. Omdat we meestal niet weten in welke communicatievorm ons brein aangesproken dient te worden, bereiken onze wensen en voornemens vaak het onderbewuste niet. Dit maakt het behalen van een doel praktisch onmogelijk.

Tijdens de workshop leer je:

 • Wat focus feitelijk is;
 • Waarom focus essentieel is voor het behalen van doelen;
 • De juiste manier van doelen stellen;
 • De samenwerking van ons bewuste en onbewuste brein;
 • Het verband tussen ons onderbewuste en onze focus;
 • De manier om ons onderbewuste te herprogrammeren.

Personal Branding, door Quincy Mahangi

Deze sessie is gericht op het ontdekken van jouw (bedrijfs)identiteit. Quincy gaat samen met jou aan de slag om te bepalen uit welke ingrediënten de identiteit van jouw bedrijf bestaat. Gedurende een uur (normaal gesproken is een sessie 3 uur) wordt er in een informele setting lekker gewerkt. Het doel is naast het invullen van de verschillende ingrediënten van jouw (bedrijfs)identiteit, ook het begrijpen waarom deze essentieel zijn bij de creatie van een sterk merk. Je schrijft jouw eigen verhaal, kunt makkelijk vertellen waarin jij je onderscheidt en weet waarom klanten voor jou (zouden) moeten kiezen.

Tijdens de workshop komen de volgende elementen op tafel

 • Wat een merk wel en niet is;
 • Het doel van een duidelijke visie;
 • De opbouw van een (bedrijfs)identiteit;
 • Welke rol identiteit speelt bij het ontwikkelen van een merk;
 • Het nut van een belofte die je waar kunt maken;
 • Waarom een merken net als mensen zijn.

Social media marketing: van mythe naar tactische inzet, door Lisa Kong – el Yassini

Welke mythes rondom social media marketing moet je per direct loslaten? Welke instrumenten leveren een echte toegevoegde waarde op voor de groei van je business? In dit uurtje word je bijgepraat over de laatste trends rondom social media marketing en hoe je dit kunt toepassen voor jouw bedrijf.

Wat ben jij waard? (tariefbepaling), door Jaimy Lieuw-a-Len

De tijd van uurtje-factuurtje is voorbij! Hoe bepaal je wat jouw product of dienst waard is? Hoe ziet jouw verdienmodel in elkaar, de interne financiële huishouding, hoe heb je die georganiseerd? Wat is de waarde van jouw product of dienst? Welke prijs zijn jouw klanten bereid te betalen? Hoeveel wil je hier uiteindelijk mee verdienen? Onderwerpen die besproken worden tijdens dit cijfer uurtje.

Programma

17.30 – 18.00 Inloop 

18.00 – 18.10 Welkomstwoord United

18.10 – 18.45 Inspiratie sessie

‘State of mind’ door Stacey Seedorf

18.45 – 19.45 Workshopronde 1

Optie a: ‘F.O.C.U.S.’, Stacey Seedorf

Optie b: ‘Social media marketing: van mythe naar tactische inzet’, Lisa Kong – el Yassini

19.45 – 20.15 Break

20.15 – 21.15 Workshopronde 2

Optie a: ‘Hoeveel ben ik waard?’ (tariefbepaling), Jaimy Lieuw-A-Len

Optie b: ‘Personal Branding’, Quincy Mahangi

21.15 – 21.30 Afsluiting

Teaser Workshop F.O.C.U.S door Stacey Seedorf:

Teaser Workshop Personal Branding door Quincy Mahangi:

1,521 total views, 4 views today